Bettemus.dk

Alverdens kager

 

 

   Hjem   Kager   Barnedåb   Bryllup   Fødselsdag   Fest & hverdag       Figurer   Teknikker   Om mig   Kontakt   Links 

 

Kager 

 

En lagkage kan laves på rigtig mange forskellige slags måder og sammensætninger. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. De kager jeg har lavet flest af er med 2 lag fyld – et med frugt/bær og et med en slags chokolade. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad man bedst kan lide af fyld og i hvilke kombinationer. Og efterhånden finder man også ud af, hvad fungerer rigtig godt sammen og hvad der ikke fungerer sammen. Og om der skal være frisk frugt i udover moussen eller ikke.

Min egen personlige favorit i øjeblikket er chokoladekage med vaniljecreme med chokoladestykker i, jordbærmousse og friske jordbær.

Jeg har prøvet at lave en liste over hvad slags bunde og fyld jeg kan lave.

 

 

 

 

Bunde:

Chokolade

Vanilje

Drømmekage (uden kokostop)

Gulerodskage

Kanelkage

 

Frugt/bærmousser:

Hindbær

Jordbær

Brombær

Skovbær

Blåbær

Ananas

Mango

Lime

Citron

 

Chokoladecremer:

Ekstra mørk

Mørk

Lys

Hvid

Hvid med daimstykker

Nougat/ragusa

Ferrero Rocher

Toblerone

Skildpadde

Mint

- eller hvad yndlingschokoladen nu skulle være

 

Andet fyld:

Vanilje

Vanilje med chokoladestykker

Champagne/Asti

Hasselnød

Valnød

Chili/chokolade fudge

Flødeostecreme

Buttercream (smørcreme)  med smag efter eget ønske

Mokka